activa  tape logoVisoko kakovosten lepilni trak proizveden v Nemčiji z izrednimi lastnostmi. Če imate dovolj lepilnih trakov, ki se trgajo vsakih 20 centimetrov, boste izbrali Activa Tape.
Activa tape	Activa Tape selotejp; tri kakovosti, dve barvi, prozorna ali rjava, širina traku 48 mm, dolžina 66 m, 36 kosov v škatli, možnost tudi t.i. Low Noise lepilnih trakov, ki povzročajo manj hrupa pri lepljenju. Omogočamo tudi dotisk z vašim logotipom.

Selotejp s tiskom

Selotejpi s tiskom	Če potrebujete selotejp za kakršno koli delo nas lahko pokličete za ponudbo ali pošljete povpraševanje.

Ročni lepilci lepilnega traku Activa

Ročni lepilci lepilnega traku Activaeka	Ročni lepilci lepilnega traku Activa; lahki in enostavni lepilci s t.i. safety cutter - varovanim rezalnikom, da ne pride do poškodbe uporabnika.

Za ponudbo nas pokličite ali pošljite povpraševanje.


Elektronski avtomatski podajalci lepilnega traku
Elektronski avtomatski podajalci podajajo lepilni trak, omogočajo pa tudi nastavite dolžine in so odličen pripomoček v proizvodnji ali pakiranju, če rabite vedno enake dolžine lepilnega traku, saj je dolžina nastavljiva. Na voljo so različni modeli, tudi za posebne lepilne trakove in dvostranske lepilne trakove.

INDUSTRIJSKI MODELI, Model

:

ZCM1000 / M1000

External link opens in new tab or windowIndustrijski modeli


HEAVY DUTY, MODEL: TDA080-NM

External link opens in new tab or windowHeavy duty

VRTILJAK PODAJALEC, MODEL: TDA025B

External link opens in new tab or windowVrtiljak podajalec	External link opens in new tab or window

ENOSTAVNI OBIČAJNI PODAJALCI, MODEL: ZCM0800WT

External link opens in new tab or windowEnostavni običajni podajalci